Rüyada ıslak ekmek görmek

Rüyada ıslak ekmek görmek maddi zararını karşılayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, önünü açacağına, heveslerinin de azalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada ıslak ekmek görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak ekmek bazı adımlar atacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada ıslak ekmek yemek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak nohut görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işinde itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada evin içini ıslak görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak fare görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak beton görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments