Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ailesi ile mutlu olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek çok büyük başarı kazanacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak beyaz çamaşır görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada ıslak çamaşır asmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak afiyete ereceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak kendisini çok yıpratacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments