Rüyada ısırması görmek

Rüyada ısırması görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ısırması gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada örümceğin ısırmasını görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Rüyada ayının ısırmasını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kene ısırması görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Rüyada ayağından ısırılmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments