Rüyada ayağından ısırılmak

Rüyada ayağından ısırılmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kazancının azalacağına yorulur.

Rüyada ayağından ısırılmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ayağından ısırılmak kariyer planının altüst olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına tabir olunur.

Rüyada karganın ısırmasını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi ısırması görmek gamsız bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada boynunun ısırıldığını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada at ısırması görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada kurt köpeğinin ısırması görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments