Rüyada isim takmak

Rüyada isim takmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada isim takmak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada isim takmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe isim takmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada isimle çağrılmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin isim görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe isim aramak hayır ve bereketin artmasına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada necati isimli birini görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, borcunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşında isim görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments