Rüyada işe girememek

Rüyada işe girememek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada işe girememek gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada işini görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir işe girmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada işyerinde kalabalık görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada okulda işe başlamak şartlarının da zenginleşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada işyeri yanmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşını öpmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerini değiştirmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments