Rüyada iş arkadaşını öpmek

Rüyada iş arkadaşını öpmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kazancının da artacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada iş arkadaşını öpmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşıyla konuşmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yeni iş arkadaşı görmek yalnız hissetmeye, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada iş arkadaşından hediye almak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments