Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, amaçlarına nail olacağına, hastalıklarını yeneceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik teklifi kabul etmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada teklif kabul etmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada işe kabul edilmemek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada misafir kabul etmemek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments