Rüyada arkadaşı askere göndermek

Rüyada arkadaşı askere göndermek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine, sağlığın bozulacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada arkadaşını askere göndermek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Rüyada kardeşi askere göndermek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada kocayı askere göndermek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments