Rüyada iri erik görmek

Rüyada iri erik görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendini toparlayamayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, makamının artacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri erik gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada iri erik yemek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada yeşil iri erik görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah iri erik görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada iri erik görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah erik görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada iri elma görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada iri kiraz yemek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments