Rüyada iri elma görmek

Rüyada iri elma görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sosyal konumunun değişeceğine işarettir.

Rüyada iri elma gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada kırmızı iri elma görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada iri elma görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri örümcek görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iri yılan öldürmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada siyah iri yılan görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada iri yeşil yılan görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri inekler görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada iri uzun yılan görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments