Rüyada iri domuz görmek

Rüyada iri domuz görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, onu dinleyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri domuz gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iri domuz görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada iri erkek görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada iri ceviz görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah iri göz görmek evlatlarının hayırlı olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah zeytin görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok iri inek görmek bir bebek sahibi olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada iri gözlü kadın görmek hile ile mal elde etmeye, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments