Rüyada iri erkek görmek

Rüyada iri erkek görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, rızkının kesileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri erkek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada iri erkek görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri yapılı erkek görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada iri yarı erkek görmek çok yıpranacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada iri erkek çocuğu görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iri erkek bebek görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri nohut görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok iri inek görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments