Rüyada iri beyaz köpek görmek

Rüyada iri beyaz köpek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri beyaz köpek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada beyaz iri köpek görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada iri beyaz köpek görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iri siyah köpek görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulur.

Rüyada siyah iri köpek görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada iri köpek görmek allah’a dua edeceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Rüyada iri bir köpek görmek zor zamanların biteceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iri yılan görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments