Rüyada iri ceviz görmek

Rüyada iri ceviz görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet eder.

Rüyada iri ceviz gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Rüyada iri ceviz toplamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada iri ceviz görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada siyah iri yılan görmek karalar bağlayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada iri taneli kar görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri buğday görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, umutlarının biteceğine delalettir.

Rüyada iri mavi göz görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri portakal görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments