Rüyada iplik görmek

Rüyada iplik görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, karlı işler alacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada iplik gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı iplik görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada iplik satmak başarılarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada iplikçi görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments