Rüyada insanları korkutmak

Rüyada insanları korkutmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada insanları korkutmak gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada insanları korkutmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi korkutmak itibar edineceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan sarılmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada birinden korkup kaçtığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada korkudan kekelemek yapacağı o işi onaylamayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada korkutucu ses duymak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments