Rüyada kediyi korkutmak

Rüyada kediyi korkutmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Rüyada kediyi korkutmak gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada kediyi korkutmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada kedinin korkuttuğunu görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere korkuluğu görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılanla korkutmak en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada korku filmi izlemek haksızlık yapmayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada korkudan ayet okumak hasretliğin biteceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işarettir.

Rüyada korku korkutmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments