Rüyada korkudan kekelemek

Rüyada korkudan kekelemek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, çok sevineceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan kekelemek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada korkudan kekelemek kendisine gelemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kekelediğini görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada konuşamamak kekelemek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan ağlamak ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Rüyada korkudan altına kaçırmak allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada korku tüneli görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada korkudan dili tutulmak karanlıkların aydınlanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada korku filmi seyretmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments