Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Rüyada şeytanı korkutmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek aralarından su sızmayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına inanılır.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytandan korkup dua okumak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada inekten korkup kaçmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan konuşamamak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi korkutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments