Rüyada insan gübresi görmek

Rüyada insan gübresi görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, planlarının bozulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada insan gübresi gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada insan gübresi görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ticaretinin de hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada gübre süpürmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada gübreli tarla görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada gübreye düşmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, patron olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan gübresine düşmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gübre atmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada ahırda hayvan gübresi görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada hayvan gübresi taşımak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments