Rüyada gübre atmak

Rüyada gübre atmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada gübre atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Rüyada buğdaya gübre atmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye gübre atmak farklı şeyler deneyeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya gübre atmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine tabir olunur.

Rüyada gübre atmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suni gübre görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gübre satın almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gübrelik görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada köpek gübresi görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments