Rüyada gübreli tarla görmek

Rüyada gübreli tarla görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada gübreli tarla gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada gübreli tarla görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya gübre atmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada gübrelik görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gübresi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada suni gübre görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada buğdaya gübre atmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek gübresine basmak bereketin ve verimin çoğalacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gübrenin içine düşmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments