Rüyada inek ve dana görmek

Rüyada inek ve dana görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kafa dinleyeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek ve dana gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada inek ve dana görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada dana ve inek görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada inek dana görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek veya dana görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada dana inek görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek yada dana görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada danalı inek görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet eder.

Rüyada inek ve danasını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments