Rüyada inek sığır görmek

Rüyada inek sığır görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, halsizleşeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada inek sığır gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada sığır inek görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek sığır görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sığır gübresi görmek dileklerinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Rüyada sarı sığır görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sığır yüzmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sığır kesildiğini görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada sığır dışkısı görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments