Rüyada incir toplayan birini görmek

Rüyada incir toplayan birini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalettir.

Rüyada incir toplayan birini gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada incir toplayan birini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek çevresinin genişleyeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada top oynamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada topitop şeker yemek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, elinin darda kalmayacağına yorulur.

Rüyada top hediye vermek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada topkapı sarayını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze için toplanmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments