Rüyada top oynamak

Rüyada top oynamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bolluk içinde yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada top oynamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda top oynamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla top oynamak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına inanılır.

Rüyada yeşillikte top oynamak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada sokakta top oynamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde top oynamak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi top oynamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, neşesini kaçıracağına delalet eder.

Rüyada karda top oynamak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments