Rüyada topkapı sarayını görmek

Rüyada topkapı sarayını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada topkapı sarayını gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada topkapı sarayını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada uzaktan saray görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski saray görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir saray görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarayda yaşamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada osmanlı sarayı görmek nahoş sözler işiteceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altından saray görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments