Rüyada inci bileklik görmek

Rüyada inci bileklik görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inci bileklik gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada inci bileklik takmak zayıflayacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada inci bileklik görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada isim yazılı bileklik görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik satın almak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada birine bileklik takmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik bileklik görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bileklik takmak zorluklarının biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments