Rüyada arı ve karınca görmek

Rüyada arı ve karınca görmek görmediği yerlere gideceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı ve karınca gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Rüyada karınca ve arı görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada arı ve karınca görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı sokarken görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada arı sürüsü görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal yapan arı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada arıdan korkmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arıyı kovalamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments