Rüyada arı sokarken görmek

Rüyada arı sokarken görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı sokarken gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada birden fazla arı görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arıyı öldürdüğünü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arı tutmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal arısını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Rüyada arı poleni görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada binlerce arı görmek ruhen güzelleşeceğine, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı bal görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük eşek arısı görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments