Rüyada sarı eşek arısı görmek

Rüyada sarı eşek arısı görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı eşek arısı gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada sarı eşek arısı görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısı sokması görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek arısı öldürmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalet eder.

Rüyada büyük eşek arısı görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet eder.

Rüyada eşek arısından kaçmak kimseyle konuşmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek arı öldürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments