Rüyada iki tane fare görmek

Rüyada iki tane fare görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada üç tane fare görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tane fare görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane siyah fare görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane fare görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden iki tane görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada iki tane saat görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments