Rüyada arı ısırmak

Rüyada arı ısırmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada arı ısırmak gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada arının ısırdığını görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada arı ısırmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada arıların ısırdığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arıyı ısırmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı ısırdığını görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada arı yakmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda arı görmek arif kimselerden sayılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulur.

Rüyada arı kovalamak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments