Rüyada idrar lekesi görmek

Rüyada idrar lekesi görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, çok sevileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar lekesi gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada idrar lekesi görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada lekeli gelinlik giymek işlerini tek başına yöneteceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişte leke görmek adını aklamayı başaracağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciltte leke görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada lekeli yumurta görmek dinde bilginleşeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tende leke görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments