Rüyada cennet kokusunu almak

Rüyada cennet kokusunu almak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyüyeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayallerinin suya düşeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu almak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada cennet kokusu koklamak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada cennet kokusunu duymak maddi varlığının çoğalacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada cennet kokusu duymak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada cennetin kokusunu almak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet kokusunu almak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada cennet kokusu almak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kokusunu içine çekmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments