Rüyada idrarından kan gelmek

Rüyada idrarından kan gelmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, mal ve para biriktireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada idrarından kan gelmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada idrarından kan gelmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrardan kan gelmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Rüyada idrarından kan görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kan ve idrar görmek güç alacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak yeni bir ev alınacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments