Rüyada idrar ettiğini görmek

Rüyada idrar ettiğini görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret eder.

Rüyada idrar ettiğini gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada idrar ettiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada idrarından kan görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada temiz suya idrar yapmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli idrar görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar yapmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments