Rüyada idrar sıçradığını görmek

Rüyada idrar sıçradığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada idrar sıçramak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine inanılır.

Rüyada idrar sıçradığını görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, olaylı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Rüyada üstüne idrar sıçramak kalben çok rahat edileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments