Rüyada renkli idrar görmek

Rüyada renkli idrar görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, hastalıkların son bulacağına, hoş muhabbette olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalettir.

Rüyada renkli idrar gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada renkli idrar görmek iyi bir patron olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada koyu renkli idrar görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada koyu renk idrar görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada idrar atmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, tamamlanmadan kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments