Rüyada şarap içip pişman olmak

Rüyada şarap içip pişman olmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada şarap içip pişman olmak gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada şarap içip pişman olmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bira içip pişman olmak iş öğreneceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet eder.

Rüyada içki içip pişman olmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip pişman olmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada şarap içen birini görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarap görüp içmemek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments