Rüyada içki içmek pişman olmak

Rüyada içki içmek pişman olmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kazancını çoğaltacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada içki içmek pişman olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Rüyada içki içmek pişman olmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip pişman olmak rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişman olduğunu görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada evlenmek ve pişman olmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada birini pişman görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada pişman olan birini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments