Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek şöhret ve hayır getireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sonunda mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, iç sıkıntısına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments