Rüyada siyah su hortumu görmek

Rüyada siyah su hortumu görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, şansının yaver gideceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada siyah su hortumu gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada siyah su hortumu görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah hortum görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla duvara su tutmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada su ve hortum görmek hem verimi yükselteceğine, sıkıntılarını çözeceğine yorulur.

Rüyada yeşil su hortumu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada hortumla su atmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments