Rüyada hizmetçilik yaptığını görmek

Rüyada hizmetçilik yaptığını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada hizmetçilik yaptığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada başbakana hizmet etmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına hizmet etmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işarettir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalığa hizmet etmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birine hizmet etmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde hizmet etmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hizmetçilik yaptığını görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalettir.

Rüyada alime hizmet etmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments