Rüyada hırka istemek

Rüyada hırka istemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Rüyada hırka istemek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Rüyada hırka istemek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada bebek hırkası örmek kendisini keşfedeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının hırkasını giymek rahat bir döneme gireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada hırka aramak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri hırka giymek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hırka hediye etmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, hayırlı işe yorulmaktadır.

Rüyada yeni hırka giymek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments