Rüyada başkasının hırkasını giymek

Rüyada başkasının hırkasını giymek düşmanların çok üzüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, dertlerinin biteceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hırkayı ters giymek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu hırka giymek sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun hırka giymek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, afiyette ve keyifte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giymek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hırkasını giymek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments