Rüyada hırka aramak

Rüyada hırka aramak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hırka aramak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada hırka aramak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Rüyada eski hırka giymek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bordo hırka görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bebek hırkası almak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hırka vermek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırka çalmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hırkasını kaybetmek rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hırka giydiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments