Rüyada hindi boğazlamak

Rüyada hindi boğazlamak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fakirliğinin biteceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi boğazlamak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada hindi boğazlamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sığır boğazlamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada kardeşini boğazlamak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tavuk boğazlamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada kendini boğazlamak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boğazlamak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, küskünlük yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuzu boğazlamak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments