Rüyada sığır boğazlamak

Rüyada sığır boğazlamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır boğazlamak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada sığır boğazlamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan boğazlamak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada babasını boğazlamak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan boğazlamak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada insanı boğazlamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, iftiraya maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada hindi boğazlamak çok büyük hayır duası alınacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini boğazlamak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada adam boğazlamak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments